Zo werkt DeKortingsKaart

Om gebruik te kunnen maken van de kortingskaart moet je je éénmaal registreren.  
Je ontvangt dan een eigen inlog op het wereldwijde Cashback kortingssysteem.   Je registratie is uniek op basis van je geboortedatum en mobiele nummer.

Na registratie kun je online maar ook in alle winkels met het Cashback logo (wereldwijd meer dan 120.000 winkels) met korting kopen.

Hieronder lees je hoe je in een winkel of online een aankoop met korting doet.

LET OP : de korting geldt zelfs ook bij aanbiedingen en andere kortingen die de winkel van je keuze aanbiedt.

Binnen je eigen omgeving zie je welke aankopen je hebt gedaan, welke korting je hebt gespaard en welk bedrag die week op je rekening wordt gestort.

DeKortingsKaart in het kort

  •  Registreer eenmalig
  • Je ontvangt inloggegevens en een mail om de app te downloaden
  • Download de app en meld je eenmalig aan
  • Installeer de optionele Google helper. Deze toont de winkels die extra korting via De KortingKaart leveren
    Zoek bijvoorbeeld op handdoek en je ziet in de Google resultaten welke winkels die handdoeken aanbieden, Cashback korting bieden.
  • Koop via je telefoon gewoon bij de online winkel naar keuze of ga naar je winkel in de buurt
  • De korting wordt automatisch bijgeschreven en wekelijks op je bankrekening gestort
  • Wereldwijd actief in 47 landen !!!

Hoe koop ik met korting
online

Als je via je telefoon een aankoop wilt doen bij één van de aangesloten winkels, start je de app op. 

Je zoekt vervolgens de winkel waar je jouw aankoop wilt doen. De winkel geeft aan welke korting je bij hen krijgt (tot wel 5%) 

Vervolgens bestel je gewoon via de winkel naar keuze en reken je het gehele bedrag af.

Automatisch wordt op de achtergrond jouw korting bijgeschreven op jouw account van DeKortingsKaart.

Na aankoop krijg je automatisch een mail met het bericht dat je aankoop succesvol is geregistreerd. In de mail staat ook  hoeveel je terugkrijgt.

Als je minimaal € 5,- op je Cashbackaccount hebt staan, wordt dit op je opgegeven rekening gestort. Het is daarom belangrijk dat je je profiel direct goed invult zodat de betaling goed kan verlopen. 

Op de dag dat Cashback het gespaarde bedrag gaat storten, ontvang je een sms-bericht met de mededeling dat het geld wordt overgemaakt. Hierin staat ook vermeld hoeveel er wordt gestort.

Hoe koop ik met korting in een winkel​

Met de app (of als je een kortingskaart in je portemonnee bij je hebt), kun je bij iedere winkel die het Cashback logo op de deur heeft geplakt, met korting kopen. 

Of kijk hier  naar alle winkels die meedoen.  Het aantal winkels waaronder ook kapsalons, schoonheidssalons, etc.etc. neemt dagelijks toe. ook in jouw regio. (*)

Ga met jeaankopen naar de kassa en toon de app of je pasje. Deze wordt dan gescand waarna de aankoop in je account wordt gezet zodat je de korting ontvangt

Je ontvangt dan een mail met het bericht dat je aankoop succesvol i geregistreerd. In de mail staat ook hoeveel geld je terugkrijgt.

Als je minimaal € 5,- op je Cashbackaccount hebt staan, wordt dit op je opgegeven rekening gestort. Het is daarom belangrijk dat je je profiel direct goed invult zodat de betaling goed kan verlopen. 

Op de dag dat Cashback het gespaarde bedrag gaat storten, ontvang je een sms-bericht met de mededeling dat het geld wordt overgemaakt. Hierin staat ook vermeld hoeveel er wordt gestort.

(*) ken je een winkel die je graag wilt laten aansluiten, meld het ons en we nemen contact met die winkel op zodat je daar ook mogelijk snel met korting kunt kopen.

VRAAG DE KAART NU AAN

DeKortingsKaart is een kaart die je wereldwijd kunt gebruiken. Vraag hem gratis aan en spaar extra korting

Blijf verder op de hoogte van de laatste nieuwtjes, kortingen en de aangesloten bedrijven via de website, de nieuwsbrief en onze facebookpagina.

Contact

Kompasstraat 3
2901 AM  Capelle aan den IJssel

T: 085-2738181    (ma-vr   9.00-17..00) 

E: info@dekortingskaart.nl 

Volg ons