FAQ / Veelgestelde vragen

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, kortingen en de aangesloten bedrijven via de website, de nieuwsbrief en onze facebookpagina.

FAQ

Hieronder tref je aan de meest gestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen, aarzel niet contact op te nemen

Aanmelden voor de Kortingskaart is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is hier klikken om je te registreren.

Na het registreren ontvang je een email om een wachtwoord te maken. Nadat je een wachtwoord heeft gemaakt kun je de Cashback World App downloaden en vervolgens met uw inloggegevens inloggen.

Voordat u gaat beginnen met shoppen, moet u eerst even achter de computer uw bankrekeningnummer opgeven zodat u uw geld terug kunt krijgen. Hoe doet u dat? 

1. Ga naar https://www.cashbackworld.com/nl
2. Klik rechtsboven op ‘log in’ om in te loggen. Je krijgt een andere pagina te zien. Vul je gebruikersnaam/emailadres en wachtwoord in om in te loggen.
3. Eenmaal ingelogd klik je rechtsboven op  ??  en vervolgens op ‘mijn instellingen’
4. Je krijgt een andere pagina met tabbladen. Klik op het tabblad ‘betalingsgegevens’ om je bankgegevens in te vullen. Als je klaar bent met invullen, klik je  linksonderin op opslaan. 

Je bent nu klaar om te gaan shoppen met korting.

1. Klik op de Cashback app
2. Klik rechtsboven op de ‘Vergrootglas’ en type de naam van de winkel in waar u wilt winkelen. U krijgt een lijst te zien met allemaal winkels. Selecteer vervolgens de winkel waar u wilt winkelen.
3. U komt nu op het profiel van de winkel. Klik op de groene button ‘Nu online shoppen’ om naar de webpagina van de winkel te gaan. LET OP: Ook hier blijft u op de pagina om uw Cashback punten te kunnen krijgen.

1. Ga naar https://www.cashbackworld.com
2. Log in
3. Type bij zoeken de naam van de winkel
4. Ga naar het profiel van de winkel
5. Klik op ‘Nu online shoppen’. U wordt direct doorgestuurd naar de webpagina van de desbetreffende winkel. LET OP: Blijf op deze pagina om uw Cashback punten te kunnen krijgen.

Bij iedere aankoop betaal je bij de winkel het gewone bedrag. iedere aangesloten winkel (ook online) biedt  tot 5 % korting. Als je via de app of via de computer hebt gekocht, wordt op de achtergrond die korting automatisch in jouw account geplaatst. Oftewel altijd extra korting. Ook als het product in de winkel met korting wordt aangeboden. Korting bovenop de korting van de winkel dus !!

Zodra je bij elkaar 5 euro korting hebt verkregen (dat kan dus met aankopen bij verschillende winkels), wordt op donderdag het totaal behaalde kortingsbedrag op je rekening gestort. Volledig automatisch.

Contact

Kompasstraat 3
2901 AM  Capelle aan den IJssel

T: 085-2738181    (ma-vr   9.00-17..00) 

E: info@dekortingskaart.nl 

Volg ons